Om Airpage

Idag är tillgängligheten på webben ett måste och i samband med den ökade tekniska medvetenheten hos människor ökar möjligheterna till fantastiska lösningar. Dessa lösningar måste fungera klanderfritt i mobila enheter så som smartphones och surfplattor där navigeringen måste vara enkel och designen modern. Airpages är den senaste i vårt utbud av tjänster för att uppfylla dessa förväntningar. Tillsammans med vårt system och appar kan vi tillhandahålla en komplett administrationslösning som kommer ta era event in i framtiden.

Airpages har vi tagit fram i syfte att göra det enklare för arrangörerna samt användarna att nyttja sidan tillsammans med vårt system så att man får ut det mesta av eventen, både före, under och efter. De är byggda med hjälp av ett verktyg som underlättar för arrangören att redigera hemsidan och dess innehåll så enkelt och smidigt som möjligt, utan större förkunskaper.

Sidorna är mobilanpassade redan från första början och använder ett mycket modernt formspråk för att maximera känslan och kvalitet.