OM MÖTESPLATS STORSTHLM

De 26 kommunerna i Stockholmsregionen är olika men har också mycket som förenar. Inte minst genom det gemensamma intresset att möta alla medborgare som i allt högre grad rör sig mellan olika kommuner för att bo, arbeta, studera, ägna sig åt fritidsaktiviteter eller söka vård. Tillsammans jobbar vi för en växande Stockholmsregion med fler jobb, bostäder, mötesplatser och spännande miljöer där människor och olika verksamheter kan utvecklas.

Den 21 mars arrangerar Storsthlm för tredje året konferensen Mötesplats Storsthlm, en arena för förtroendevalda och tjänstemän i våra 26 medlemskommuner. Genom att ta del av varandras erfarenheter och goda exempel på hur vi jobbar med olika aktuella frågor, vill vi stärka den regionala dialogen.

Samma dag kallar vi också till förbundsmöte, där 172 politiskt valda ombud från våra medlemskommuner samlas för att välja styrelse och besluta om strategisk inriktning för Storsthlms verksamhet kommande mandatperiod. Förbundsmötet planeras så att ombuden och andra medverkande kan delta på Mötesplats Storsthlm och så att deltagare på Mötesplats Storsthlm kan delta som åhörare på förbundsmötet.

Datum: 21 mars 2019

Tid: Start kl. 09.30, registrering och frukost från kl. 08.30.

Plats: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, för karta klicka här.

Kostnad: Priset för medlemmar är 995 kr och för icke medlemmar 1 995 kr. Alla priser är exkl. moms.

Avbokning: Vid avbokning senare än 19 februari 2019 debiteras hela avgiften. Det går bra att överlåta bokningen till en kollega utan extra kostnad. Avbokning eller ändring i anmälan meddelas till Mötesledarna.

Fotograf: Observera att vi kommer att ha en fotograf på plats. Bilderna kan komma att användas redaktionellt av Storsthlm. Vid frågor, kontakta Helen Ala-Kojola, helen.ala-kojola@storsthlm.se

Kontakt: I samband med Mötesplats Storsthlm 2019 samarbetar Storsthlm med Mötesledarna AB som kommer att hantera all registrering och fakturering av deltagarna.

Twitter: @storsthlm #storsthlm
Instagram: @storsthlm #storsthlm

För information om konferensens innehåll:

För praktisk information, samt frågor kring anmälan och eventuella ändringar: